Mikä paikka laitettaisiin kuntoon tai mitä hankittaisiin – ehdota osallistavan budjetoinnin kohteita

Anttolan aluejohtokunta pyytää ehdotuksia osallistavan budjetoinnin kohteiksi vuodelle 2025. Koko Mikkelin alueelle osallistavan budjetoinnin kohteille on varattu 100 000 euroa, joten kovin kalliita toimenpiteitä ei voida esittää. Osallistavan budjetoinnin hankerahalla on tehty pieniä korjauksia ja investointeja. 

Tänä vuonna osallistavan budjetoinnin kohderahalla Anttolaan rakennettiin pyörärata, jonka kustannuksiin myös Anttolan aluejohtokunta osallistui. Osallistavan budjetoinnin rahoituksella Anttolaan on mm. rakennettu skeittiparkki, laitettu sähkölukitus Anttola-talon oveen, jotta kuntosaliin pääsee helpommin, kunnostettu urheilukentän juoksuratoja ja Sydänmaan retkeilyreitistön infraa. 

Aluejohtokunta käsittelee saadut ehdotukset ja välittää ne Mikkelin kaupungille. Kaikista Mikkelin kohteista järjestetään alkuvuodesta yleisöäänestys. Mikkelin kaupunkikehityslautakunta päättää toteutettavat hankkeet. 

Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita. Voit halutessasi ehdottaa useampaakin kohdetta. Lähetä ehdotuksesi alla olevalla lomakkeella 15.11.2024 mennessä. Voit halutessasi laittaa ehdotuksesi myös sähköpostilla Anttolan aluejohtokunnan puheenjohtajalle taina.harmoinen(at)gmail.com.

Esitä kohteesi alla olevalla lomakkeella